canvasutskrifter

Låt dina minnen leva upp på väggarna!

Det finns många sätt att dekorera dina väggar, till exempel kan du använda speciella väggmålningar. Men om du inte är tillräckligt kreativ och inte vill anlita ett proffs, är canvas ett annat bra alternativ. Du kan till och med använda dina egna foton för att göra dem riktigt personliga.

Källa: https://designworkshop.hu/elevenitsd-fel-emlekeid-a-falakon/

Minnen på väggarna

Många människor vill ha minnen på sina väggar snarare än meningslösa landskap och citat. När det gäller traditionella bilder är valet av ram ofta en viktig fråga, för om väggarnas färg ändras eller om rummet ändrar stil är det lätt att upptäcka att ramen inte längre passar in i rummet. Den enklaste lösningen är att inte ha någon ram. Traditionella foton är inte lika moderna nuförtiden, men dukar är en stor succé.

I dag, i smarttelefonernas tidsålder, kan du ta den ena bilden efter den andra och fånga varje ögonblick. Det här är en enorm möjlighet, eftersom dessa ögonblick är skatter som inte bör sparas i telefonens baksida, utan snarare fångas på duk och hängas upp på väggen för att kunna avnjutas när som helst.

Du kan enkelt göra din beställning på interneon.com. Tack vare det stora utbudet av storlekar kan du beställa en bild enligt dina idéer, vilket ytterligare förbättrar ljuset i rummet. Under en stressig och hektisk dag finns det inget bättre än att ta en paus och titta på väggen för att minnas och få ny energi. Idag är det inte längre en lyx att trycka en riktigt stor duk, utan du kan få dina drömbilder i den storlek du vill ha till ett överkomligt pris.

Du kan göra canvasutskrifter från dina egna foton, men om du inte vill dekorera alla dina rum med dem eller om du älskar landskap kan du välja mellan våra speciella tredelade landskapsutskrifter, som inte bara är estetiskt tilltalande utan också omedelbart iögonfallande tack vare sin flerstämmiga design. Naturligtvis finns dessa bilder också i olika storlekar, så att du kan välja den som passar ditt rum och din vision. För mer information eller för att se det breda utbudet av kvalitet som erbjuds, besök interneon.com!

Läs fler intressanta artiklar på flera språk i designworkshop.hu  nättidning.